In acest articol vom prezenta mai multe tehnici de folosire a racletei in tehnicile de print si de serigrafie. Prima tehnica prezentata se numeste side grip, aceasta tehnica de folosirea a racletei muta tensiunea din centrul incheieturii mainii in antebrat, pur si simplu trebuie sa tii racleta intr-o parte si sa tragi spre tine. Aceasta metoda merge perfect daca esti scund, pana la urma presele nu sunt proiectate numai pentru oameni inalti. De regula asa poti pune o presiune considerabila pe material atunci cand lucrezi cu cerneluri groase.
Se mai poate folosi si tehnica “Push or Pull” ( Intinde sau trage ) , tragand racleta inspre tine este pana la urma metoda clasica si aceasta da pana la urma cele mai mari batai de cap, pana la urma din cauza ei poti avea sindromul de tunel carpian, care pana la urma este o boala destul de serioasa. Mai simplu ar fi sa impingi racleta, pentru ca atunci cand tragi de ea folosesti mai mult incheieturile si muschii umerilor. Atunci cand impingi folosesti mai mult greutatea corpului pentru a impinge racleta, o poti impinge tinanado normal fara a-i da un anumit unghi, aceasta metoda merge mai bine cu cernele mai subtiri si dureaza un pic pana cand te obisnuiesti cu acest procedeu, poti foarte usor sa faci extrem de multa productie folosind aceasta metoda si mai presus ca toate reusesti destul de bine sa mentii ritmul, este o tehnica foarte putin solicitanta. Ai nevoie cam de 3 lovituri in fiecare directie pentru a aplica cerneala pe material. Pentru rezultate mai bune insa e de ajuns sa dati o singura data sau maxim de doua ori.
Cel mai bine dai de doua ori in aceeasi directie, daca ai nevoie insa sa dai de mai mult de doua ori probabil ca ai cerneala prea groasa si nu reuseste sa treaca prin ecran, incearca sa subtiezi putin cerneala si ai sa vezi ca va merge mai usor. Ca in momentul in care cerneala este prea groasa si va trece greu este clar nevoie de mai multa presiune pentru a putea trece, insa presiunea prea mare cauzeaza mult materialului in sensul ca imprastie inegal cerneala si ca de multe ori pe print ies foarte multe umbre, daca cerneala insa are vascozitatea buna atunci poti face un print excelent miscand racleta numai o data pe suprafata ecranului. La culorile inchise apasatul foarte tare are de asemenea efecte nocive deoarece intra vopseaua prea mult in interiorul materialului si nu este prea lucioasa. Incercati sa aplicati vopseaua cat de bine puteti pentru ca este pe urma destul de greu sa reparati un print de calitate slaba.
Aceste tehnici de serigrafie si de personalizare pot fi foarte utile pentru cei ce de abia acum incep aceasta afacere sau mai ales pentru producatorii mici si neexperimentati. Produsele care pot fi imprimate sunt , pixuri, brelocuri, brichete, carti de vizita, semne psi, indicatoare avertizare, serigrafie tricouri, agende. Poti folosi pentru asta o companie de serigrafie bucuresti ( seligrafie bucuresti ). Ea poate face personalizare obiecte, serigrafie textile si imprimare tricouri bucuresti. Incercati sa faceti unice hainele dvs, apeland la acest gen de artisti pentru a avea printuri unice pe hainele dvs. Puteti totodata sa le faci cadou celor dragi. Calitatea acestor obiecte daca este ireprosabila si printul este perfect ele pot fi unele din cele mai valoroase lucruri din colectia dvs.
serigrafie bucuresti, preturi serigrafie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu