luni, 12 martie 2012

Serigrafie textile

   Multi dintre dvs se intreaba cum se face ajustarea la contact pe printurile serigrafice. Vom incerca in acest post sa dam un raspuns. Suprafata ecranului trebuie sa atinga la limita materialul ce trebuie printat. Aceasta tehnologie se numeste off-contact printing pentru ca nu atinge 100% suprafata ce urmeaza a fi printata.

Anumite prese au ajustari  pentru asta, altele vor trebui sa aibe ecranul modificat dedesubt pentru a pastra aceasta distanta. Altele in schimb au nevoie ca ecranul sa fie strans dedesubt, exista si o varianta si anume sa bagati o bucata de carton dedesubt pentru a lovi marginea ecranului in timpul vopsirii, aceasta poate parea neortodoxa dar credeti-ma trebuie sa tineti ecranul la 1/16″ to 1/8″  deasupra materialului indiferent cat de bine este executata presarea manuala, acest gen de ecran se va misca innapoi cand vei ajunge la capat si nu va reusi nimic sa tina materialul pe placa decat o simpla margine. Cerneala , aceast material produce in acest domeniu foarte multa confuzie, de regula producatorii de cerneala iti spun pe cutie ca produsul este gata pentru folosit, de regula pui cerneala pe ecran si te apuci sa faci printul, dar asta de regula este una dintre cele mai mari minciuni.

Marea majoritate a cernelii de pe piata este prea groasa pentru a putea fi folosita manual, motiv pentru care vascozitatea ei trebuie redusa, pentru a putea fi folosita cu usurinta. Subtierea ei nu trebuie sa insemne neaparat o reducere a luminozitatii culorii, sau o scadere acalitatii cernelii ci se poate folosi un aditiv special ce doar o face mai moale. O mica parte de aditiv de acest gen te va ajuta sa poti folosi o cerneala mai usor. Daca vei avea un print in trei culori va trebui sa reduci un pic culoarea si densitatea vopselei mai deschise, aceasta in general va fi prima culoare folosita si va trebui sa penetreze panza ca sa nu cumva patezi materialul atunci cand vei face celelalte printuri. Daca negrul va fi ultima culoare va trebui sa-l subtiem mai putin, acesta va trebui sa stea pana la urma deasupra celorlalte culori, si se va amesteca cu celeltalte culori daca va fi prea subtire.

   Cernelurile plastisol tind sa fie un pic cam groase si de aceea inainte sa le folositi agitati foarte bine cutia, pentru ca atunci cand o agitati va puteti da seama daca este nevoie sa folositi aditiv sau nu, si in cazul in care are nevoie puteti ghici si cantitatea. Aceste tehnici de serigrafie si de personalizare pot fi foarte utile pentru cei ce de abia acum incep aceasta afacere sau mai ales pentru producatorii mici si neexperimentati. Produsele care pot fi imprimate sunt , pixuri, brelocuri, brichete, carti de vizita, semne psi, indicatoare avertizare, serigrafie tricouri, agende. Poti folosi pentru asta o companie de serigrafie bucuresti ( seligrafie bucuresti ).  Ea poate face personalizare obiecte, serigrafie textile si imprimare tricouri bucuresti. Incercati sa faceti unice hainele dvs, apeland la acest gen de artisti pentru a avea printuri unice pe hainele dvs. Multe dintre aceste obieste personalizate pot deveni cadouri pentru dvs sau pentru persoanele dragi. Astfel ca nu este nevoie sa aveti in permanenta aceleasi haine ca majoritatea lumii si puteti avea propriul dvs stil vestimentar, astfel veti avea identitatea dvs proprie si inconfundabila printre masele de oameni pe care le intalniti zilnic.


preturi serigrafie, serigrafie bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu